Кошик
25 відгуків
+380 (67) 983-86-76
Преміум круглі мангали, гриль столи, кострові чаші
Кошик

Професійний мангал для літнього кафе

В останні роки закладів, обладнаних вуличним мангалом, стає все більше. Такі кафе та ресторани мають особливу популярність серед відвідувачів.

Особливості пристроїв для кафе

Коли виникає потреба купити мангал для кафе, важливо звертати увагу не тільки на дизайн. Вуличне обладнання, на якому готуватимуть для великої кількості людей, має відповідати низці характеристик:

  • Якісні матеріали, зазвичай це сталь.
  • Екологічне й безпечне покриття. Зазвичай, це термозахисне покриття з керамоволокна.
  • Велика жаркова поверхня. Більшість вуличних моделей виробляють із поверхнею від 1 м.
  • Відповідність вимогам пожежної безпеки.

Всім цим умовам відповідають мангали-гриль AHOS. Вони створені з високоякісної вуглецевої сталі, з багатошаровим органічним покриттям корпусу та жарячної панелі. Великий розмір барбекю дає змогу розміститися зі зручністю двох кухарів одночасно, готувати відразу кілька страв. Мангали AHOS вирізняються оригінальним дизайном. Під час оформлення кафе це стає істотним плюсом, розширюючи можливості інтер'єрних рішень.

Аксесуари для професійних мангалів

Для зручності виробники мангалів пропонують додаткові аксесуари. Вони полегшують процес приготування їжі та роботу кухаря. Додаткові аксесуари, як-от решітка для гриля, насадка для шампурів і перехідне кільце для казана, розширюють можливості мангала. Водночас їх використання не зменшує жаркої поверхні. Більшість професійних мангалів обладнана зручним відсіком для дров.

Якщо на такому мангалі зняти жарку поверхню, то вийде оригінальна чаша для багаття з відкритим вогнем. Корисний і декоративний елемент, як і приготування страв під час відвідувачів, привертає увагу.

Як розмістити

Перш ніж купити великий мангал, потрібно продумати його розміщення. Під час підготовки майданчика обов'язково дотримання правил пожежної безпеки. Поруч із майданчиком для барбекю не має бути легкозаймистих предметів і будівель.

Вуличний мангал зазвичай розташовують так, щоб гості могли бачити, як кухар готує страву. Отже, столики літнього кафе бажано розмістити навколо майданчика так, щоб ніщо не загоювало огляд. Але водночас відстань до мангала має бути не менш ніж 1 м.

Важливу роль відіграє також оточення. Адже набагато приємніше перебувати в кафе, яке красиво та стильно оформлене. Смачна їжа та цікавий інтер'єр залучать до кафе нових клієнтів і, можливо, багато з них стануть постійними.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner