Мангал OFYR (ОФІР), ціна престижу
Мангал OFYR (ОФІР), ціна престижу
Піонер і безсумнівний лідер у виробництві вогнищ гриль із 2015 року є беселю OFYR(ОФІР) Інженери цієї компанії розробили на перший погляд просту, але неймовірно функціональну конструкцію, яка водночас має небачену до цього естетику. Саме на естетики хотілося б зупинитися насамперед.
Естетика мангала OFYR (ОФІР)
Саме в мангалі конструкції цього бренда вперше був введений принцип безперервного горіння дров. Гаряче вогнище по центру поверхні для смаження так помінялося класичні уявлення про приготування їжі на грилі. На відміну від газових і вугільних грилів, де в процесі приготування їжі ви просто «на насолоджуєтеся» видом залізного ящика, у вогнищі гриль ви безперервно спостерігаєте відкритий вогонь і продукти, що готуються, шиплять розпечену олію та рум'яні стейки.
Ціна мангала OFYR (ОФІР) завжди була достатньою високою. Ці мангали позиціюються як товар для сімей із достатком набагато вище середнього. Найчастіше це успішні багаті люди, які мають великі заміські будинки. Ціни на OFYR (ОФІР) стартують від 2000 євро.
2020м року після проведення низки маркетингових досліджень і опитування клієнтів магазинів гриля й барбекю, було прийняте рішення про створення мангала, вартістю від 220 євро, що майже вдесятеро менш ніж вартість базового вогнища OFYR. Так народився бренд UNO
Гриль вогнище UNO, перший і єдиний у своєму роді!
Фахівці UNO взяли за основу принцип класичного мангала вогнища, удосконаивши його конструкцію. Перше, що було зроблено, це додаткова вентиляція зони горіння вогню. Система зібраного отвору в дні чаші та підставці забезпечує рівномірний потік повітря, чекає ефективного та стабільного горіння вогню. Другим нововведенням стала наявність пеплосборника. На відміну від класичного вогнища OFYR, де чашу необхідно очищати совком, у грилі очаге UNO попіл і зола потрапляють у тумбу пеплозбірник, з герметично провареною основою. Третє нововведення від компанії UNO — це топка, виготовлена за спеціальною технологією із суцільного шматка металу, без єдиного зварювального шва. Такий спосіб виготовлення дав змогу повністю уникнути подальших термічних деформацій виробу.
Камін UNO зі знімним дерев'яним столом і встановленим ґратами гриль
Естетика вогнища UNO (УНО)
Фахівці компанії UNO подбали про своїх клієнтів, передбачивши можливість легкої трансформації гриля в багаття чашу. Досить зняти поверхню для смаження, після приготування їжі, її вага так, що це легко зможе зробити одна людина.
Оскільки за статистикою приготування їжі на грилі займає не більш ніж два години, ця опція стає особливо цінною, оскільки весь час гості можуть із задоволенням насолоджуватися різновидом відкритого вогню та теплом, яке чудово випромінюється вниз від сферичної чаші, зігріваючи ноги оточення в холодну пору року.
Простота експлуатації камінів гриль UNO.
Гриль UNO дуже простий у використанні. Розведіть вогонь у чаші вогнища та поступово збільшуйте його, підкидаючи дрова. Вже через 15-20 хв поверхня для смаження досягне своєї робочої температури 200-250 градусів. Варто зауважити, що вихід вогнища UNO на робочу температуру займає в середньому втричі менше часу, ніж у вогнища OFYR. Змащуйте поверхню для смаження олією і розкладіть на ній продукти. Слідкуйте, щоб продукти не підголилили, перевертаючи їх спеціальними щипцями. Варто враховувати, що температура поверхні вища в центрі вогнища та поступово зменшується ближче до краю поверхні для смаження. Після закінчення приготування їжі досить очистити барильну поверхню шпателем і змастити її олією.
Оброблення поверхні для смаження за допомогою олії
Стіл мангал UNO та інші можливості трансформації
UNO з легкістю перетворюється на мангал стіл, за допомогою круглого дерев'яного обода, який встановлюється безпосередньо на поверхню для смаження. Цей аксесуар UNO перетворює гриль на повноцінну обідню зону. Висота столу 70 см, діаметр 110 см. Стіл також може бути встановлений на висоті 45 см, завдяки використанню підставки від низької моделі гриля UNO
UNO легко перетворити на гострову чашу, знявши поверхню для смаження, допомагають спеціальні ручки, які постачаються в комплекті з вогнищем.
ручки для зняття поверхні для смаження
Використання UNO як багаття, без поверхні для смаження
Підводячи підсумки розберемо загальні та чудові риси грилів UNO і OFYR
Конструкція. UNO і OFYR побудовані за однаковим принципом, водночас до конструкції UNO додані система вентиляції вогнища та пеплозбірник.
Принцип роботи. обидва грилі працюють за абсолютно однаковим принципом непрямого нагрівання продуктів
Сфера застосування. Якщо OFYR є виключно стаціонарним грилем, то UNO буває у двох виробленнях, стаціонарному та переносному, також переносному UNO можна додатково укомплектувати чохлом
Чохол для транспортування UNO
Ціна. Ці грилі містяться в абсолютно різних цінових категоріях і їх не варто розглядати як прямих конкурентів.
- Як вибрати мангал для дачі, щоб приготувати смачний шашлик або овочі-грильНеможливо уявити в наш час заміський будинок або дачу без обов'язкового атрибута — мангала. Апетитний дим готового шашлику, що запікається, риби або овочів допомагає скрасити трудовий процес у саду або на городі та зібрати всю сім'ю ввечері за
- Мангали бувають різні: Який вибрати?Сучасні мангали — це не тільки засіб для приготування їжі. Вони можуть стати окрасою ділянки, надаючи відпочинку додаткового затишку й естетики.